Zoeken

Prepareren en Restaureren

Het prepareren en restaureren van dieren vraagt niet alleen om deskundigheid en ervaring, maar ook talent en het ‘juiste oog’ zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteit. Dat doet atelier Bouten al ruim een eeuw als de beste. Altijd met liefde voor de natuur en met respect voor het dierenleven na de dood.

Bouten gebruikt een grote verscheidenheid aan technieken en materialen. Over alle op te zetten of te restaureren dieren wordt goed nagedacht en de dieren worden met ogenschijnlijk behoud van ziel en wezen als opgezette schoonheid aan de opdrachtgever opgeleverd. Voor de vereeuwiging van het kleine schoothondje of de trouwe papagaai van een particuliere klant tot en met olifanten, giraffes of een indrukwekkende grizzlybeer voor musea, filmsets of speciale (kunst-)projecten.

De dieren zullen hun eigenheid behouden en dat is te danken aan eerlijk vakmanschap dat voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitseisen. Met respect voor een eindeloos tweede leven, voor alle dieren.

Preparateursbedrijf Bouten is ook specialist in de restauratie van antieke preparaten. Zo krijgen opgezette dieren met een indrukwekkend verleden wederom een respectvolle hernieuwde toekomst.

Back to Top
Product has been added to your cart